Ont de gör ont.......

Ont i rygg vänster sida och ner till foten ichias ja har man tur så. Hade såååååå ont i morse så jag tänkte åka på akuten men kännde redan hur det akulle bli.
- Röker du ?
- Nix !!
- Längd och vilkt mmmmmm För tjock prova att gå ner innan vi gör något.
Så jag drog in det. Sonja kom ville handla inbjudningskort, för hon ska ha partay och då hängde jag på, trots ryggen men den ska inte tro att den ska hindra mig.
Sitter nu och väntar på färdtjänsten, syrran kommer och hämtar mig så jag får träffa fis lisa och lillebror och mysa runt en stund.
Jag skriver mera sen.
Kramizar Eva


Hemmafixarna

Japp, ikväll hände det syrran och jag skulle fått de högsta tittarsiffrorna i  historien om vårat
"att sätta upp väggtexter" hade spelats in. Vi gick ut hårt för att sedan öka. Så här var det att först våga vi inte göra nåt till att sedan bli så kaxig att tom väggen blev sne, de ni!!!!
En mysig kväll med många skratt stunder man vill frysa så man får vara kvar i dom länge. Sen när jag kom hem hade min älskling fixat tacotårta, gott. Såg på tv och hade en aldeles förträfflig lördag kväll. Som grädde på mosen tjänar man en timme i natt det behövs oj vad jag ska sova nu.
Sov Gott !!
Kramizar Eva
Hoppas huvudvärken din är borta idag när du läser detta .

Äntligen en plats att besöka

Idag så var min mamma och jag och satte ner urnan med pappa´s stoft i. Det var jätte fint och inte så tungt som jag trodde att det skulle vara, mamma gav pappa den sista resan ned och det tyckte jag var starkt gjort och fantastiskt att få vara med. Min mamma är en stark kvinna beundransvärd på många sätt tycker jag, hon har alltid stått bredvid och stöttat, hjälpt eller gett kloka ord så nu är det min tur att hjälpa henne efter den förmåga jag har.
Det är skönt att ha någonstans att gå och sörja, mamma köpte en fin gravlykta och lade ner en vacker ros, det känndes klart på något sätt och jag måste säga äntligen eftersom det har varit dagar av väntan. Vi sa det när vi gick runt  på Berglunda eftersom vi tände ett ljus på farmor och farfars grav, att nu sitter pappa där uppe och småler åt oss.
Syster yster är sjuk förkyld och fel i näsan vi fikade med henne, jag både före och efter. Vi har nu beställt väggtexterna spännande att få se dem.
Nu står middagen och puttrar på spisen och min man är på väg hem, skönt.
Så var rädda om varandra, hörs snart.
Kramizar Eva

Myskväll med "gubben"

Lite slö har man varit och skriva men nu så piggnar man till.
Min älskade man M och jag har inte träffats så mycket som vi skulle vilja eftersom et varit sååååå otroligt mycket med allt som hänt, men igårkväll slog vi till och gick ut och åt. Inte något flådigt ställe men det var bara han och jag. Det pirrade till i hjärtat och jag kom på mig att sitta på precic samma sätt som när vi åt våran förlovningsmiddag, med ett fånigt leende på läpparna - Jag älsakr dig, sa jag och det menader jag så det gör ont, inget konstigt med det men efter 14 år himla skön känsla, Varför gör man det så sällan? Ta vara på varandra och tiden då man kan?
Träffat och varit ute med mamma, det är så skönt och vara med henne jag vill ta hennes sorg till min och göra henne glad inuti igen. Jag älskar henne och har alltid gjort.
Ikväll var jag hos syrran alla från sörberge var samlade myste och jag njuter att bara få sitta och vara tillsammans.J berättade att hon har 2 pappor en i reserv nämligen den tålmodige I, det gör hon rätt i att välja han.
Hemma var det speede på TV så då fick M se på det bästa han vet imorron bitti startar dagen med mera speed, då sover jag.
Fint främande kommer på besök mamma, syrran och G-I kommer, kul. Sen ska vi träffa blivande svärföräldrarna på en kopp kaffe, spännande.
Sov Gott ni alla !!!
Kramizar Eva

Känner mig nöjd

Idag är en bra dag, jag har fått ordning hemma hundarna har fått sitt och gull M har varit på bio själv, kul.
Viktväktarna är bara skit, en vägningsdag / vecka hur mycket folk som helst och det går såååå sakta i kön, själv stutsade man upp på vågen 4 hg lättare, först blir man nöjd sen tycker man att det bara var för att jag var på toa före men 4 hg i vecka är 1,6 kg i månaden det är väl inget att gnälla över. Men nu skall det mätas och räknas slut på höftandet. Till nästa onsdag är det 1 kg ner. Ska det bli nån tattuering så får man väl snopå 3,9 kg kvar till 20 kg.
Nu skall sovas, längtar till fredag då mammsen skall följa mig till sjukhuset för att svälja slangen, kanske det finns medusin till mig.
Sov gott
Kramizar/Eva

En vanlig dag

Vem har kommit på att det ska se ut på ett visst sätt hemma ? En vanlig dag är plocka kläder vända strumpor innan de åker in i maskinen, kolla att all disk är i rätt rum nämligen köket,  dammsugaren går snart igång själv bara man passerar. Nåt fel måste det vara, har alla naglar växt ut så man kan tänka sig fixa dom snyggt så kan man ge sig den på att minst 2 går av under toalettstädningen och då helst en på varje hand. Sen när hemmet ser ut som jag vill att det ska ja då kommer familjen hem vi kör igång med middag läxor fika duchningar då sitter man där i soffan och tänker - japp imorgon är en ny dag, full av .................
Jag skall inte gnälla eftersom jag har underbara barn den bästa mannen av alla och har möljighet att ha hund och katt så vad säger ordspråket
BÄTTRE LITE SKIT I HÖRNEN ÄN ETT RENT HELVETE.
Men visst är det en mänsklig rättighet att få gnälla till, och vänta bara till imorgon då jag kommer från vägningen skulle tro att jag är nöjd då ????????????
Men imorgon kanske allt är ljust, så välkommen tillbaka och kolla tempen på mig då.
Kramizar/Eva

Trött men roligt var det !

Ja nu var helgen av hundar slut, visst är det konstigt att när man väntar på nåt så plötsligt så har det man väntade på redan passerat och man han inte med på nåt konstigt sätt.
Jag tycker att hundlivet är ett berikande liv, jag har så många som jag saknar och länktar efter mellan alla dessa utställningar, man får så många kramar och så många skratt helt gratis och det är inte mycket idag som är gratis.
I helgen har jag haft hundliv och f o m nu startar mitt familjeliv igen, man blir så trött av alla ljud och intryck så man blir helt slut när man kommer hem till lugnet.
Saknar lill mamma känns som det var länge sen vi pratade riktigt, men imorgon skulle vi ut på nåt och det känns skönt, syrran ska jag nog till imorron då vill jag bara ligga i sängen och surra och fnissa runt, det gillar jag.
Nä nu ska min gullunge M på datorn så jag får väl gå in och se på tv med min älskade Man.
I Morgon är en ny dag med nya möjligheten, härligt.
Kramizar Eva

Mitt i natten

Äntligen kväll, vilken lååååång dag det varit. Jag har bakat, vilket jag INTE brukar hålla på med men skk har utställning och dit ska kakorna. Sen iväg som en liten iller till Nuffe utställning och jobba som ringsekreterare, alltid lika kul.Träffade Mattias en kille som håller på och ställer sina hundar och hjälper många andra att ställa deras, han skall vi försöka få att utbilda sig till sekreterare och jag tror vi kommer att lyckas.
Ja imorgon skall man upp före tuppen och bege sig till gärdet för lite mera utställning, helgen är räddad.
M sover hos momma och S sover hos en kompis så tyst blir det hemma.
Idag var det bättre hundväder, vätan kom bara underifrån vilket är bättre  än från alla håll.
Saknar syrran har inte pratat på skit länge, ja inte sen igår, denna helg blir det varken eller men man kanske hinner träffas en pytte stund imorgon.
Nä, hopp i säng kl är nu 00:07 och jag som är så piggelin på morgonen.
Kramizar Eva

Blött

Varför måste det regna på dagtid ? Tröttsamt ! Jag blir blöt, hundarna blir blöta och hela huset blir blött och skitigt.
Men det skulle man väl tänkt på före  eller hur ? Men om man alltid tänker före tror jag att man missar så mycket trevligt som man skulle ha undvikit för några få minus.
Ja motivationen är på topp, jag funderar om man inte skulle kunna tänka sig smal, jag menar att själva tänkandet skulle dra iväg med en massa kalorier,  djupt och bra va.
Vägningen på viktväktarna igår visade på en uppgång av 2 hg, inte nåt att bråka om med tanke på mitt levende efter den 9 september då min älskade pappa plötsligt dog och lämnade mig i en ofattbar tomhet och sorg.
Jag tappar farten på skrivandet och blev stirrande på den sisa meningen, pappa finns inte längre  så fruktansvärt orättvist, han behövde vara kvar längre hos mig han hade sååå mycket kvar att uträtta och uppleva.
Nej, jag blir så ledsen jag bloggar vidare sen idag.
Kramizar Eva


Bloggen och jag

Ja, nu är man med på banan.
- Bloggar du?
- Naturligtvis, gör inte du??
Är man inne eller är man. Gammla människan förstår inte var gränser går längre sitter här som man vore en fjortis.
Skämt å sido, detta kommer att bli en ny ventilen för min viktresa och den kan bli låååång jag har köpt ett årskort på sas.
Sen kommer mina andra intressen att berättas , mitt största är min familj och mina hundar, kompisen Sonja som jag delar mycket tid med och allt annat som kan vara roligt och tänkvärt att läsa om.
Så jag hoppas att DU kommer att trivas bland mina sidor och du är hjärtligt välkommen att skriva några rader.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0