En trevlig kväll

Idag är en dag att minnas, köpte nya röda gardiner till advent, lite svårt om dom skulle bara vara röda eller om det skulle vara panelisar med tomtar men nu är dom röda iallafall.
Sedan kom ljus Jenny och hade ljuspartay med mig och de vänner jag hade bjudit, tyvärr kunde inte alla komma saknade dom men thats life ibland så går det inte bara. Jag hade bakat och donat så att mina gäster skulle känna sig välkomna och det hoppas jag att dom gjorde. Mina gullungar var med och Malin vann ett ljus, kul. Sonja hade lånat in min gubbe till reperatör av bilen så han kom hem sent . stackarn men jag ska ta hand om honom i helgen. Jag vill åka och vara med syrran och hennes familj, mamma och bästaste pojken i världen i helgen saknar dom.
Nu ska jag dra täcket över huvudet och sova gott.
Kramizar Eva

Ny dag nya möjligheter

Oj, vad många som gjort advent jag känner mig sen, men förr skulle man ju lite gå fort fram men man blir ju så sugen när alla fixar och donar.

Mörkret blir så vackert i december det enda som är riktigt mörkt är väl julhandeln, trängsel och alla köer varför har det blivit så?? Jag kan tänka mig propparna till och från vårat IKEA område när det blir högtryck gruvsamt. Idag ska här bakas för imorgon blir det ljuspartay med en massa vänner kul.
Men först ska jag ta mig an trappan med dammsugare och ev lite vatten  men vi hörs snart.
Kramizar Eva

God förmiddag

Idag startade dagen med en ny besökstid hos doktorn nu var det Saras tur, ont i halsen. Eftersom man tillbringat en del tid med sjukvården så kan det ju vara på sin plats med en lätt fundering var vi är på väg ? Hela makten finns hos personalen som tar emot hur trevlig förstående och hur mycket empati som finns, många skulle kanske jobba på Metso med döda ting istället. Kommer man in med väldigt ont eller med barn som är sjuka så måste man väl ändå kunna förstå att man inte gör saker för att tränga sig före eller bara för att vara dum och dj..las, nä då kommer systern som bestämmer och tala om att här gör vi varken si eller så. Hur vill man ha det själv om man blev sjuk byt med patienten för en minut bara i tankevärden, funkar det inte då så GÅ HEM. Gammla människor ramlar ur sängar bryter armar och ben eller få ligga på golv och självdö. Är det bara pengar eller kan den mänskliga faktorn vara inbladad mån tro, och vad blir straffet för vem som nu är skyldig. Titta på hotell eller annan servic som du betalar för är inte kunden nöjd får man ofta något i ersättning, förseningar på Sj eller SaS  ersätts med matkuponger eller värdechekar, det kanske skulle vara ngt för vården, presentkort på Apoteket om man fått vänta x antal timmar.
Nä nu ska jag gnälla mig upp för trappen och städa toaletten. Tack värdens bästa mamma som skjutsade Sara idag.
Kramizar Eva

Viken eftermiddag det blev

Mamma och jag har varit på sorgearbete med Anders och många fler som åxå har fått sorg liksom vi, efter det så åkte Sonja och jag till skogen med hundarna och då fick jag ont i magen så vi blåste in till akuten på en gång. Brock sa doktorn med ett kanske på slutet så nu ska jag på undersökningar och en ev operation. När jag kom hem hade vi nästan mött Julia för nu hade hon behov av att träffa doktorn så nu väntar vi alla på ett samtal att allt är väl och att hon är på väg hem. Mamma och Gull ingemar är här och nu har kaffelukten spridit sig så det är bäst man drar iväg innan det tar slut. Kramizar Eva


Vad jag har varit lat !!!!!

Fy, vad länge sen jag skrev. Vad har hänt sen sist jojomensann PARTY hos Sonja hon fyllde år. Vi åt gott och drack gott men sist men inte minst skrattade vi gott, oj vad trevligt det var. Skönt att vara vuxen bara göra sig iordning och inte bara se ut som alltid. Tack gull mamma som sov hos oss oj vad alla älskar dig det är som julafton varje gång när du kommer.


Malkom är snyggingen med ett vitt och ett brunt öga

Jag har inte berättat att jag blivit gudmor till en liten bulldogg, de ni. AiSiDiSi heter snyggingen och hela familjen var barnvakt och den lille i lördags härligt. Söndagen tillbringades i ett stall i Hudiksvall (hundutställning) kallt men kul.
På kvällen kom mamma stor Ingemar och vi drack kaffe och då plingade det till och svärmor och Magnus kom så det vart ett litet släktkafferep, kul att träffas alla.
Vilken familj jag har älskar er såååååå mycket alla jag är oförskämt lyckligt lottad.
Nä nu ska jag ge på diskmaskinen, hörs snart.
Kramizar Eva

Duktiga jag

Funkar bra med viktväktarna, jag mäter och väger det går inte fort men det går.
Har varit i Wången i helgen jättekul men trött blir man. Känns som evighet sen jag träffade mammsen, hörde att pappas gravsten hade kommit så jag skall fara dit i helgen då det är ljust.
Syrran å kompani var det åxå länge sedan jag träffade, visst har man ont om tid eller gör man fel saker med tiden ? Man ska väl inte bära dåligt samvete för allt man inte hinner utan var lycklig för allt man har gjort, människan är underlig. Nu ska jag sussa och hoppas att det blir en fin dag imorgon igen.
Kramizar Eva

Laddad till tänderna

Hej alla läsare
Ja grängesberg är nu avklarad, det var INTE kul Patric som dömde gav Ida kanonkretik men sa att hon var för stor och det är hon inte, utan hon är en kraftig tik som skiljer sig lite från dom flesta eftersom hon är just satt.
Underbara Agneta och Emilie, oj vad tur man har när nya fantastiska människor kommer in i ens liv av en slump. Mattias hörde på rösten att jag trivdes och det gör jag, vi måste träffas oftare mycket skratt med lika mycket allvar, tusen och tusen tack för en underbar helg.
Ja viktraset har nu satts igång, nu är jag mottiverad till tänderna igen ska skriva ofta om min väg till midja.
Nu ska jag ut med dogsen. Hörs snart.
Kramizar Eva

Håll tummarna

Imorgon bär det av på hundutställning, hoppas det går bra. Ska åka med urgulliga Agneta och hennes lika gulliga tjej, ska bli sååååå kul. Ni får hålla tummarna för oss.

Har varit och kollat in syrrans nya blogg skitsnygg, hon blir väl bloggmästare snart så får hon fixa en åt mig.
Saknar alla där borta har inte hörts av på ett par dagar konstigt men det blir så ibland.
Jag tänker inte tjata på om dessa skitkilon utan jag rapporterar senare när urspårningen är fixad. Hoppas mamma blir pigg snart hon måste nog till doktorn och få nåt preparat snart, feber och elende. Krya på dig mammseluringen.
Sov sött hörs snart.
Kramizar
Eva

Fullt ös

Dagarna är fyllda till bredden, barnen har haft lov och varit hemme en vecka och sen har älsklingen och jag röjt hemma hualigen va grejer, vem har dragit hem allt kan man undra???????
Vi har varit på minnestund på allahelgon, skönt och fridfullt med värdens bästa Anders som ledde oss igenom. När vi satt där kände man att man inte är ensam om förlust, oj vad ljus som tändes, ett för varje person som avlidit och namnen lästes upp,  Lill stintan satt bredvid mig och var jätteduktig hon var det enda barnet, konstigt .
Pratade med storpojken I han hade fått en fisk som var märkt och det är första gången kul. Han skulle skicka in uppgifter så skulle han få en belöning hoppas han får en fiskeresa ha ha, mammas gullhjärta.
Ja hoppas du har det bra hörs snart
Kramizar Eva

RSS 2.0